När du behöver lägga in ett industrigolv

Behöver du ett bra industrigolv? Då kan ett industrigolv av polyuretan vara ett alternativ. Just när det gäller industrigolv så kan du vända dig till PEA Fogfria Golv AB. De kan erbjuda flera olika industrigolv i olika material. Utöver polyuretan så finns även epoxi-golv och akryl-golv. Det är viktigt att ha rätt sorts golv för industri, eftersom att det ofta förekommer spill av olika slag, eller att tunga maskiner står på golvet. Då är det viktigt att golvet klarar av det.

Satsa på industrigolv av polyuretan

Ett bra val är industrigolv av polyuretan. Detta industrigolv har en hög flexibilitet samt hårdhet. Det tillsammans med en hög tålighet mot repskador gör att golvet passar ypperligt för verksamheter som behöver en golvlösning som är flexibel. Detta golv kan anpassas efter dina och din verksamhets behov:

  • Kemresistent
  • Värmetåligt
  • Halkskyddat
  • Elavledanden

Hitta ett passande golv för industri

De industrigolv du kan välja mellan de kommer med olika egenskaper. Men de är alla bra då de är hållbara, de är lätta att hålla rena samt att de även är enkla att underhålla. Dessutom går det att få golvet helt anpassat efter din verksamhet.

Utöver redan nämnda industrigolv av polyuretan så har du även epoxigolv. Detta golv är mycket tåligt och klarar av en mängd olika saker som kemikalier och väta samt att det tål tung belastning.

Sedan finns alternativen akrylgolv. Detta har fördelen att det härdas på bara ett par timmar, samt att den har en viss bättre tålighet mot syror om man jämför med epoxi.

Du kan med fördel vända dig till PEA Fogfria Golv AB för att få hjälp med att välja ut rätt typ av golv för din industri.