Få bra hjälp med svarvning i Småland

Behöver ni ha hjälp med svarvning i Småland? När det gäller just svarvning i Småland, så vänd er till Mekab. Hos dem finns det många bra tjänster. Bland annat:

  • Plåtbearbetning
  • Svarv & fräs
  • Svetsning
  • Vattenskärning
  • Ytbehandling

Svarvning och fräsning är en av deras kärnverksamheter. Detta innebär att ni hos dem kan få hjälp med det mesta inom detta. De kan svarva och fräsa komplicerade legoarbeten så väl som unika legoarbeten. Det i en mängd olika material.

I Småland kan ni få svarvning och fräsning

Hos Mekab kan ni få hjälp med svarvning i Småland. De kan svarva och fräsa det mesta och det ibland annat i aluminium, stål, rostfritt, koppar, mässing och plast. Hos dem finns det fleraxlade fleroperationsmaskiner de använder sig av. Det gör att de kan ta fram en mängd olika detaljer. De har en bra maskinpark med en CNC svarv samt tre fleroperationsmaskiner och så har de även två manuella fräsar.

Få hjälp med olika detaljer

Det som Mekab kan göra, är att hjälpa er med olika typer av detaljer för er verksamhet. Det på olika sätt. De utför bland annat vatteskärning, svarvning, fräsning, plåtbearbetning samt svetsning. Detta företag utgår från Nässjö, men de har idag kunder från hela världen. Denna mekaniska verkstad grundades redan 1982. Deras affärsidé är att vara en komplett leverantör av olika saker. Bland annat maskinbearbetning, plåt och svets, montage, protyptillverkning, småserieproduktion, reservdelstillverkning samt reparationer åt industrin. Så har ni behov av hjälp med svarvning och annat, vänd er då till detta företag!